Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KAINO, Ruu legginsit mustatRuu-legginsit

Uudet ja valloittavat Ruu-legginsit ovat täällä! Ruu-legginsien neulos on myös erityismaininnan arvoinen – ihana sileäpintainen merinovillasekoitteen ja luomu kampapuuvillan yhdistävä neulos tarjoaa sinulle kaikki merinovillan ja kampapuuvillan parhaat puolet. Merinovillasekoite antaa pehmeyden, hengittävyyden, jouston ja lämmön – luomupuuvilla taas kestävyyden, napakkuuden ja pestävyyden. Jos et usko, testaa! Me KAINOssa olemme monen vuoden kokemuksella sitä mieltä että tämän parempaa materiaalia ei olekaan. Katukissa-legginseissä on vyötäröllä kuminauha kujassa. Saatavilla koot XS-XXL. Kaikki legginsimme sopivat aikuisille noin 175 cm asti. Mikäli olet erityisen lyhyt- tai pitkäjalkainen, ole yhteydessä meihin, räätälöinti on mahdollista. Neulos on erittäin joustavaa ja mukautuvaa. Tuotteen eri kokokovaihtoehtojen mitat näet mallipiirustuskuvassa.

Toiminnallinen vaate voi olla sekä kaunis, että sopiva niin lenkkipoluille kuin kaupunkien kaduille ja toimistoonkin. Sen todistavat KAINOn merinovillasekoitteesta valmistetut Ruu-legginsit. Ruu-legginseissä yhdistyykin nyt kulutuksen kesto ja luonnonmateriaalien; merinovillan ja luomupuuvillan tuoma ylellinen pehmeys ja lämmittävyys. Uuden villasekoitteen ansiosta nämä legginsit eivät kulu puhki.

"Ihanan ja pehmeän merinovillan, ja villan ylipäätään heikko kohta on kulutuksen kesto. Moniin vaatteisiin merinovilla on kyllä sellaisenaan täysin sopiva, mutta ohuemmat legginsit vaativat parempaa kulutuksen kestoa: Ekologisuuden ja asiakasystävällisyyden kannalta on erityisen tärkeää, että vaate kestää käyttöä pitkään ja puhki kulumatta. KAINOn uusissa legginseissä onkin nyt käytössä laatu- ja vastuullisuusvaatimuksemme täyttävä merinovillasekoite Climayarn®, joka on myös ulkoilu- ja kerrastovaatteissa, sekä laadukkaissa merinosukissa käytettävä hankausta hyvin kestävä lankamateriaali. Yhdessä luomukampapuuvilla- ja merinovillasekoitelankojen kanssa neulottavat Ruu-legginsit säilyttävät edelleen mm. merinovillan erinomaiset ominaisuudet. Toiminnalliset Ruu-legginsit ovat myös pehmeät ja miellyttävät päällä, tasaavat tehokkaasti lämpötilaeroja, siirtävät kosteutta iholta pois ja tuntuvat yllä kuivilta vähän kosteinakin. Nämä legginsit ovat mitä mainioimmat ympärivuotiseen käyttöön!"

Suunnittelija Niina Sinisalo

Materiaali: 50 % Luomu kampapuuvillaa, 30% Merinovillaa, 20 % Polycolon®

Hoito-ohje: Max. 40˚C hienopesu, ei rumpukuivausta. Suositellaan villanpesu- tai käsinpesu-ohjelmaa. Kuositellaan (=venytellään mittoihinsa) pesun jälkeen.

Hinta:112.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S1 kpl
M0 kpl
L1 kpl
XL0 kpl