Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Mum's Design

Mum's Design.
https://mums.fi/fi/

Outi Puron upeaa vastuullista tuotantoa "Äitien kanssa". Suunnittelijoina Outi Puron lisäksi muun muassa Teresa Moorhouse, Paavo Halonen, Maija Louekari, Pasi Kärkkäinen-Tunkelo, Jenni Tuominen, Saana ja Olli, Susanna Vento, Anu Penttinen, Ricardo Cavolo.

Vastuu:
Puolikas. Niin me kaiken jaamme. Suunnittelemme Suomessa, teetämme maailmalla ja ostamme valmiin tuotteen. Ostaessa jaamme ostohinnan puoliksi. Toisen puolen saa käsityöläinen, toisen pajan vetäjä. Työkorvaus on oikeudenmukainen. Se on sovittu yhteisesti käsityöläisen ja pajavetäjän kanssa. Pajavetäjän vastuulla on ohjastaa tekijät työhön, hankkia materiaalit, vastata laadunvalvonnasta, mallikappaleista, rahdista, pakkaamisista, hoitaa MUMsin "juoksevat asiat" pajalla. Pajanvetäjä pitää huolta, että tuotanto toimii.

Usein pajanvetäjä myös signeeraa tuotteen käsityöläisen puolesta, koska suurin osa käsityöläisistämme ei osaa lukea tai kirjoittaa. Ostamme myös mallikappaleet ja 2-laatuiset tuotteet emmekä peru tilauksia. Puolikas on reilu diili.

Tuotteita yhteensä 5 kpl