Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yhteystiedot ja ohjeet tilaamiseen sekä tietosuojaseloste

MARI-A

Keskitie 3
44500 Viitasaari

puh. 045 328 8160

maria@mari-a.fi

Aukioloajat:

MA-PE 10.00-17.00
LA 10.00-14.00

OHJEET VERKKOKAUPPAAN:

Verkkokaupasta ostaminen on vaivatonta. Kun olet löytänyt mieleisen tuotteen, lisäät sen ostoskoriin. Kun olet kerännyt ostoksesi valmiiksi, siirryt maksamaan.

Ostoskorissa näet koko tilauksesi sisällön sekä tuotteiden lopullisen hinnan. Nyt voit vielä muokata tilauksesi sisältöä. Siirtyessäsi kassalle valitset tilauksellesi sopivan toimitustavan ja täytät toimitusosoitteen. Voit tehdä tilauksen myös toiseen toimitusosoitteeseen, esimerkiksi lahjaksi tilattaessa. Kun olet täyttänyt osoitetiedot ja valinnut toimitustavan, siirryt maksamaan.

Kun olet valinnut maksutavan, palvelu siirtää sinut oman pankkisi tai Luottokunnan sivuille maksun suorittamista varten. MARI-A ei pääse näihin tietoihin, vaan tiedot jäävät pankkisi tai luottokorttiyhtiösi ja sinun välisiksi tiedoiksi.

Maksettuasi tilauksen, saat siitä sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian. Toimitusaika on noin viikko, ellei tuotteen kohdalla ole muuta erityismainintaa.

Pidätämme oikeuden hintojen vaihteluihin ja muutoksiin nettikaupan ja myymälän välillä. Myymälä ja nettikauppa ovat kaksi erillistä yksikköä.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä ja tuotelaput kiinnitynä alkuperäisellä kiinnikkeellä. Palauta tuote alkuperäispakkauksessa. Mikäli palautat tuotteen, myös mahdolliset kaupanpäälliset on palautettava. Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi lue huolellisesti tuotteen tiedot ja kysy rohkeasti mikäli ilmenee epäselvyyksiä.

Käytä vaihdoissa ja palautuksissa postin edullisinta lähetystapaa.

Tarjoamme ilmaisen tilauslähetyksen, mutta perimme palautuksesta 9,90€ tuotteen maksupalautuksen yhteydessä.

Palauttaessasi tuotteita, viet sen postiin ja ilmoitat sen olevan asiakaspalautus. Kirjeessä/paketissa tulee olla osoite:

MARI-A, Keskitie 3, 44500 Viitasaari

Laitathan aina palautuksiin mukaan maksukuitin, yhteystietosi ja tilinumerosi, jonne voimme palauttaa tuotteen hinnan. Maksamme hyvitykset noin 14 vrk:n aikana palautuksen saapumisesta.

Kangastilauksesta huomioitavaa:

Määrämittaan tilatut tuotteet (eli asiakkaan tilauksen mukaan leikatut kankaat) ovat kuluttajasuojalain mukaan tuotteita, joilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

Ilmoittamianne henkilötietoja käsitellään henkilötietosuojalain mukaisesti ja niitä ei luovuteta ulkopuolisille.


TIETOSUOJASELOSTE

MARI-A / Fioran Oy
TIETOSUOJASELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.
MARI-A on Fioran Oy:n aputoiminimi. Jäljempänä tässä selosteessa viitataan juridiseen
yhtiöön Fioran Oy koskien myös MARI-A -nimellä tapahtuvaa liiketoimintaa.

1. KERÄÄMÄMME TIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ
Henkilötietojesi kerääminen
Keräämme kanta-asiakasohjelmamme jäseniltä, verkkokauppamme asiakkailta, puhelin-
ja sähköpostiasiakkailta erilaisia henkilötietoja. Kanta-asiakasohjelmaamme liitetään
vain liikkeissämme asioineet / puhelin- tai sähköpostitilauksen tehneet ja
suostumuksensa antaneet henkilöt. Muita asiointitapoja käyttäneiltä tietoja ei kerätä
kanta-asiakasrekisteriin. Kerättävä tieto on:
• Etu- ja sukunimi
• Osoite, puhelinnumero, mahdollisesti sähköpostiosoite
• Kanta-asiakasohjelman jäseniltä asiakkuuden alkamisajankohta sekä
suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
• Ostoihin ja reklamaatioihin liittyvät tiedot.
Maksuvälineen yksilöintitiedot (mm. luottokorttinumero) ei välity meille
verkkokauppaostoksissa. Ko. tiedot jäävät vain maksujenvälittäjälle (Checkout Oy).
Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse saatamme käsitellä
seuraavia henkilötietojasi:
• Etu- ja sukunimi
• Yhteystiedot
• Sinun ja asiakaspalvelumme välinen viestintä
• Muut yhteydenoton yhteydessä antamasi tiedot.
Jotta tietosi olisivat ajan tasalla, saatamme päivittää henkilötietojasi hyödyntäen
tilaustietojasi.

Henkilötietojesi käsittelyn perusteet ja henkilötietojesi käyttötarkoitus

Käsittelemme henkilötietojasi oikeutetun etumme perusteella. Oikeutettu etumme
perustuu liiketoimintamme harjoittamiseen, asiakas- tai kävijäkokemuksesi
parantamiseen ja suoramarkkinoinnin toteuttamiseen. Emme kuitenkaan käytä
henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ilman nimenomaista suostumustasi.
Käsittelemme henkilötietojasi asiakassuhteeseen perustuvien sopimusvelvoitteidemme
täyttämiseksi, kun liityt kanta-asiakasohjelmamme jäseneksi, teet ostoksia
verkkokaupassamme tai teet puhelin/sähköpostitilauksen.
Käsittelemme henkilötietojasi seuraavia käyttötarkoituksia varten:
• Asiakassuhteen ylläpitämiseksi, kuten informoidaksemme sinua verkkopalveluihimme,
tuotteisiimme ja asiakasohjelmaamme liittyen
• Tilauksesi toimittamiseksi
• Tilauksen laskuttamiseksi (laskutusasiakkaat)
• Maksutapahtumien käsittelemiseksi
• Arpajaisvoiton ilmoittamiseksi ja toimittamiseksi
• Markkinoinnin kohdentamiseksi.

2. TIETOJESI SÄILYTTÄMINEN
Tietojesi säilytys ja luovutus
Jotta voisit hyödyntää kanta-asiakasohjelman etuja kaikissa Fioran Oy:n toimipaikoissa
Suomessa, voimme luovuttaa asiakasohjelmaan liittyviä henkilötietoja yrityksen sisällä
tunnistaaksemme kanta-asiakasohjelmamme jäsenet.
Jos tilauksesi toimitetaan postitse, tietojasi käsitellään Postin järjestelmässä
toimituksesta ilmoittamiseen ja osoitetarran tulostukseen.
Laskutusjärjestelmässä säilytetään tietoja kirjanpitovelvoitteiden vaatiman ajan.
Fioran Oy saattaa lisäksi luovuttaa kanta-asiakasohjelman jäsenten tietoja (kuten nimi ja
sähköposti) mainosverkostopalveluntarjoajille kohdennetun markkinoinnin
suorittamiseksi. Henkilötietojen vastaanottaja on tällöin Fioran Oy:n valtuutettu
palveluntarjoaja, joka käsittelee Fioran Oy:n luovuttamia henkilötietoja tarjotakseen
markkinointipalveluita yhtiölle.
Fioran Oy ei luovuta henkilötietojasi eteenpäin lukuun ottamatta seuraavia tilanteita:
• Olet antanut suostumuksesi luovutukseen
• Luovutus perustuu lakiin

• Luovutus tapahtuu Fioran Oy:n valtuutetulle palveluntarjoajalle ja henkilötietojen
käsittelystä on sovittu palveluntarjoajan kanssa.

Tietojesi poistaminen
Käsittelemme joitain kanta-asiakasohjelmamme jäsenyyteesi liittyviä henkilötietoja,
kuten käyttäjänimiä, ainoastaan sopimussuhteen perusteella. Poistamme tällaiset tiedot
mahdollisimman pian kanta-asiakkuutesi päättymisen jälkeen. Tekemiisi ostoihin ja
reklamaatioihin liittyviä henkilötietoja säilytämme niin kauan kuin se on tarpeen
esimerkiksi oikeudellisen vaateen puolustamiseksi tai kirjanpitovelvoitteiden ja muiden
lakiin perustuvien velvoitteidemme noudattamiseksi.
Voit milloin tahansa poistua sähköpostilistaltamme ja kieltäytyä sähköisestä
suoramarkkinoinnistamme.

3. SINUN OIKEUTESI
Oikeutesi tietojen saamiseen
Sinulla on oikeus tietää, mitä sinua koskevia tietoja Fioran Oy käsittelee.
Lisäksi voit vaatia, että sinulle annetaan selvitys seuraavista asioista:.
• Miksi tietojasi käsitellään
• Kenelle tietojasi on luovutettu tai aiotaan luovuttaa
• Kuinka kauan säilytämme tietojasi.
Jos tarkan säilytysajan ilmoittaminen ei ole mahdollista, annamme selvityksen tietojesi
säilytysajan määrittelykriteereistä. Määrittelykriteerit voivat perustua esim. tiettyyn
lakiin tai toimialakohtaiseen ohjeistukseen.

Oikeutesi tietojen oikaisemiseen
Jos sinua koskevat tiedot ovat virheellisiä, sinulla on oikeus vaatia kyseisten tietojen
oikaisemista.
Voit pyytää tietojesi oikaisemista olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme, jonka
yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojaselosteen kohdasta 4. Jos olet rekisteröitynyt

kanta-asiakasohjelmamme jäseneksi voit muuttaa tietoja ottamalla yhteyttä
rekisterinpitäjään .

Oikeutesi pyytää tietojen poistamista
Sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista. Voit pyytää tietojesi poistamista olemalla
yhteydessä rekisterinpitäjäämme, jonka yhteystiedot löytyvät tämän tietosuojaselosteen
kohdasta 4. Jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, pyrimme poistamaan kaikki
sinua koskevat tiedot mahdollisimman pian.
Säilytämme tietojasi poistopyynnöstäsi huolimatta ainoastaan silloin, kun tietojen
säilyttämiseen on olemassa perusteltu syy, kuten lakisääteinen velvoite.

Oikeutesi valituksen tekemiseen
Sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle, jos koet
Fioran Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

4. YHTEYSTIEDOT
Rekisterinpitäjä: MARI-A / Fioran Oy, y-tunnus: 2322677-4-2.
Jos sinulla on henkilötietojen käsittelyyn liittyvä pyyntö, ilmoitus tai muuta kysyttävää,
voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme seuraavilla tavoilla:
• Lähettämällä sähköpostin osoitteeseen maria@mari-a.fi
• Soittamalla numeroon 045-3288160 (pvm/mpm), joka palvelee arkisin klo 10-17 ja
lauantaisin klo 10-14.

5. TIETOJEN SUOJAUS
Henkilöihin liittyvät tiedot on tallennettu yhtiön tietokoneisiin ja palvelutarjoajien
palvelimiin. Pääsy näihin on vain yhtiön valtuutetuilla työntekijöillä (salasanasuojaus) ja
palvelutarjoajien valtuutetuilla työntekijöillä. Kanta-asiakastietoja käsitellään
toistaiseksi manuaalisella kortistolla, jota säilytetään lukitussa paikassa.